Intohimona kehittää yksinkertaisia, kauniita ja kannattavia palveluja.

Oppiminen

“Älä sä kuule tule mua opettamaan.”
“Mikä toikin luulee olevansa, eihän se tiedä meidän firmasta mitään.”
“Ei me tarvita ketään opettamaan miten näitä hommia pitäisi tehdä”

Jatko on ollut aika monessa firmassa historiaa. Nimenomaan entisen firman historiaa. Ei pitäisi tulla yllätyksenä, että maailma muuttuu ja teknisen kehityksen myötä myös ihmisten käyttäytyminen ja tarpeet muuttuvat nopeammin kuin koskaan.

Jokainen meistä joutuu opettelemaan uutta jatkuvasti, halusi tai ei. Jos et opi, jäät jälkeen ja häviät pelin. Jos et edes yritä opetella, häviät varmasti. Yrittämällä oppia sinulla on mahdollisuus pärjätä ja mitä paremmaksi oppijaksi tulet, sitä paremmin tulet pärjäämään kilpailussa. Intohimo auttaa oppimaan.

Olemme Kasvattamossa miettineet paljon sitä miten voisimme parhaalla mahdollisella tavalla auttaa asiakkaitamme heidän palvelu- ja tuotekehityksessä sekä uusien liiketoimintojen konseptoimisessa. Mikä on se osaaminen ja intohimo, joka meiltä löytyy ja jota hyödyntämällä asiakkaamme saisivat meistä mahdollisimman suuren hyödyn?

Intohimomme ja osaamisemme on kehittää yksinkertaisia, kauniita ja kannattavia palveluja.

Teemme sen suunnittelemalla käyttäjille ideaalisia palvelupolkuja, joilla on merkitystä. Meille kauneus on sekä esteettistä että toiminnallista. Olemme käytännönläheisiä ja keskitymme lopputulokseen.

Jotta onnistumme, meidän on pakko opetella jatkuvasti uutta ja avartaa näkemyksiämme luodaksemme jotain uutta. Ideoita ja niiden toteutuksia ei synny ilman uuden opettelua. Oppimisen ilo on meille osa elämää ja elinehto. Saman ajattelun yritämme myös juurruttaa asiakkaillemme. Meille onnistuminen on vain puolikas onnistuminen, jos asiakkaamme ei samalla opi jotain uutta. Asiakkaan kanssa yhdessä oppiminen ja oivaltaminen on työmme helmi ja meille on kunnia-asia auttaa asiakasta oppimaan miten palveluista saadaan entistä yksinkertaisempia, kauniimpia ja kannattavampia.

Haluatko palveluistasi yksinkertaisempia, kauniimpia, kannattavampia ja helpompia ostaa?
Haluatko bonuksena opetella oppimaan nopeammin kuin kilpailijasi?

Ota yhteyttä (Mika Repo: 050 3038 260 / mika.repo@kasvattamo.fi).

Lue lisää kirjoituksiamme.