Mies 47 v. etsii bottia tositarkoituksella.

#kasvattamo #ideatliikkuu #liikettäideoihin #viestintä #mainos #markkinointi #konsultointi

Botti siellä, botti täällä, joka puolella botti – mutta missä on se oikea?

Kehitys ja keskustelu bottien ympärillä käy kuumana, niitä pullahtelee kuin sieniä sateella. Mukana paljon loistavia toteutuksia, joiden hyödyt on myös mittaamalla todistettu. Esimerkkitapauksissa asiakkaat ovat asioineet bottien kanssa ja saaneet parempaa palvelua. Yritys saa säästöjä, lisää myyntiä tai muuta hyvää, eikä asiakas ole välttämättä edes huomannut asioineensa botin kanssa. Botit ovat osa palvelukehitystä ja matka on vasta alussa.

Suuret toimijatkin ovat jo matkalla. Amazon, Google ja monet muut ovat tuoneet markkinaan omat bottipalvelunsa, joissa on tarjolla kaikkea kaikille. Siis sitä yleistä keskivertaista huttua, joka lopulta tarkoittaa ei mitään kunnollista kenellekään.

Jotain bottimaailmasta vielä uupuu. Jotain oleellista.

Missä on asiakkaan omat, johonkin asiakkaan tarpeeseen erikoistuneet botit?

Otetaanpa simppeli arjen ongelma, mikä vaivaa lähes kaikkia meitä – sähköpostitulva tai vanhentunut kohdennettu markkinointi. Missä on botti, joka yksilöllisesti seuloo ja poistaa roskan oleellisen postin seasta ja vastaa puolestani haluamiini viesteihin?

Tai botti, joka ilmoittaa niille onnettomille markkinointibudjettia tuhlaaville firmoille, että ostin sen fillarin jo kuukausi sitten ja siihen liittyvän spämmin saa lopettaa kaikissa kanavissa. Entä se, joka hoitaa sen fillarin hankinnankin puolestani, juuri sellaisena kuin haluan? Lista on pitkä…

Kaipaatko itsellesi bottia?

Mitä jos tehtäisiin sellainen.

#kasvattamo #vuokrajohtaja #digijohtaja #muutos #kokeilukulttuuri #innovaatio #idea #markkinointi #viestintä #botti #liikettäideoihin #ideatliikkeelle

Lue lisää kirjoituksiamme.