Neuroyritys – tuttavallisemmin Nero.

Kuvittele yritys, jolla ei ole tarjota muuta kuin täydellisesti asiakkaan tarpeet täyttävä lopputulos markkinoiden halvimpaan hintaan.

Olisitko asiakas?

Ei omaisuutta, -toimipisteitä, -työntekijöitä, -varallisuutta, eikä omistajia – ei mitään. Ei myöskään ammattiliittoa häiritsemässä, eikä valtiota ohjaamassa tai verottamassa. Oikeastaan se ei ole edes yritys. Silti se tuottaa juuri sen mitä haluat.

Vieläkö kiinnostaa?

Vuonna 2019 joukko edelläkävijöitä päättivät kehittää tekoälyyn pohjautuvan palvelun, joka toimii kuten yritys, kasvaa optimaalisesti, mutta tavoitteena on tehdä nollatulosta. Omistajien sijaan palvelulla on vain asiakkaita ja toteuttajia. Tavoite on tuottaa maksimaalinen hyöty asiakkaille.

Syntyi neuroyritys – tuttavallisemmin Nero.

Asiakas kertoo Nerolle tarpeensa. Nero etsii ja yhdistelee aiemmista tuotoksista mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeita vastaavan tuotoksen. Mikäli tuotos ei vastaa täydellisesti asiakkaan tarvetta, etsii Nero puuttuvien osien tekemiseen toteuttajat halvimmalla mahdollisella kustannuksella. Kehittyessään Nero osaa myös itse toteuttaa puuttuvia osia.

Tuotokset säilötään lohkoketjuissa. Jokaisen tuotoksen versio on kaikkien saatavilla ja muokattavissa ja kaikilla toteuttajilla on yhtäläinen mahdollisuus tarjota panostaan seuraavan version toteuttamiseksi.

Tuottajina ovat henkilöt, yritykset ja toiset neuroyritykset. Nero toimii täysin virtuaalisesti ja hajautetusti käyttäen asiakkaiden ja tuottajien omaa tai maksamaa prosessointi- ja tallennuskapasiteettia. Maksut välitetään käyttäen Neron omaa kryptovaluuttaa. Sitä ei ole olemassakaan ilman asiakkaiden ja tuottajien aktiivista toimintaa. Se ei myöskään ole kenenkään ohjattavissa tai kontrolloitavissa. Nero on myös itse sekä asiakas että tuottaja.

Nero tuottaa maksimaalisen asiakashyödyn minimaalisin kustannuksin.

Kiinnostuitko?

Jos haluat lähteä toteuttamaan Neroa oikeiden tekijöiden kanssa, ota yhteyttä.

050 3038260 / mika@kasvattamo.fi

#kasvattamo #liikettäideoihin #ideatliikkeelle

Lue lisää kirjoituksiamme.